Vacature: Elektromonteur Hoving Holland

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €12,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 104951

Over de functie

Voor onze opdrachtgever Hoving Holland uit Stadskanaal zijn we op zoek naar een elektromonteur. In deze veelzijdige functie voer je de werkzaamheden zowel in de werkplaats als op locatie uit. Veel afwisseling dus!

Als elektromonteur bij Hoving Holland plaats je in de werkplaats de bekabeling en elektrisch componenten in de machines en vervolgens stel je deze op locatie inbedrijf in zowel binnen- als buitenland. Tevens maak je deel uit van de technische dienst. Dit houdt in de je de volledige elektrische installatie van het bedrijfspand onderhoud en waar nodig verbetert. Ook ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en inbedrijf stellen van de beveiligingsinstallatie.

Hoving Holland werd opgericht in 1930. Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal. Aanvankelijk fabriceerde het bedrijf onderstellen. Ongeveer twintig jaar geleden is Hoving Holland overgestapt op het produceren van transportbanden voor landbouwdoeleinden en dit is nog steeds een van de producten van Hoving Holland. Op het moment dat de mechanisatie van de champignonteelt begon, was Hoving Holland betrokken bij de ontwikkeling. In de jaren zeventig begon Hoving Holland met de export van paddestoelmachines. Sindsdien heeft Hoving Holland veel innovaties in champignonmachines en compostsystemen gerealiseerd.

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de €12,- en €16,- zijn.

Functie-eisen

> je beschikt over ervaring als zelfstandige elektromonteur
> je beschikt over een afgeronde mbo opleiding elektrotechniek
> je bent bereid om een aantal keren per jaar naar het buitenland te gaan
> je hebt kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

Enthousiast geworden van deze vacature werkvoorbereider? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via