Vacature: Sloper

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €14,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 103478

Over de functie

Een kantoorbaan is niks voor jou. Jij bent liever fysiek aan het werk. Vind je het leuk om iets af te breken zodat het daarna weer mooi kan worden? Dan is deze vacature voor de functie van allround sloper net wat voor jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn we opzoek naar een sloper. In de functie van sloper verricht je vaak werkzaamheden met de hand. Indien je kan werken met een minikraan is dit mooi meegenomen maar het is geen vereiste. Je kunt door middel van de minikraan alles direct wegwerken.

Je bent werkzaam op verschillende projecten, voornamelijk in Noord-Nederland, waarbij verschillende vormen van sloop elkaar afwisselen. Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor deze functie zijn geen speciale opleidingen of werkervaringen vereist. Het belangrijkste is dat je graag fysiek bezig bent en niet bang bent voor vieze handen. Het salaris ligt tussen de €14,- en €18,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> je bent in het bezit van je rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer
> je bent in het bezit van je VCA certificaat of bereid deze te halen

Wil jij als sloper aan de slag? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met cv. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via