Vacature: EPA-W adviseur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €13,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 102920

Over de functie

Jij werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent ook nog eens een uitstekende gesprekspartner voor zowel klanten, ondernemers en uitvoerders. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de EPA-W adviseur die wij zoeken. Lees snel verder wat deze functie precies inhoudt.

Voor een opdrachtgever in Midden-Drenthe zijn we opzoek naar een EPA adviseur voor in de woning- en utiliteitsbouw. Als EPA adviseur in de woningbouw ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren en rapporteren van de opdrachten van de klant. Je houdt je bezig met het verrichten van inspecties, het onderzoeken van energiebesparende maatregelen en het berekenen van een energielabel voor een woning of woongebouw. Je kunt verantwoordelijkheid aan en werkt efficiënt. Daarnaast ben je in staat de klanten van een gedegen advies te voorzien.

Onze opdrachtgever is een adviesbureau op het gebied van energiezuinig bouwen en verbouwen. Dit gebeurt in opdracht van onder andere woningbouwcorporaties, architecten, projectontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers. Daarnaast bieden ze uitstekende voorwaarden en een functie voor langere periode. Het salaris ligt tussen de €13,- en €18,- bruto per uur. Het precieze loon is in overleg en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding (bouwkunde/ werktuigbouwkunde)
> je hebt bij voorkeur aantoonbare werkervaring als EPA adviseur
> je bent in het bezit van de benodigde certificaten
> het is mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt in het lezen en interpreteren bouwkundige tekeningen maar dit is geen vereiste
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Zie jij een baan als EPA-W adviseur wel zitten? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op.Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze vestiging in Beilen via telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via