Vacature: Automonteur oldtimers

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €10,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 104958

Over de functie

Sleutelen aan auto’s, dat is helemaal jouw ding! Je hebt hier gedurende jouw werkloopbaan dan ook veel ervaring in opgedaan. Daarbij heb je ook nog eens een passie voor young- en oldtimers. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan verder wat voor mooie functie wij beschikbaar hebben als automonteur van young- en oldtimers.

Als automonteur van echte klassieke modellen ga je aan het werk bij een nieuw autobedrijf ten Noorden van Groningen. Hier worden uitsluitend auto’s van het soort oldtimer en youngtimer onderhouden en gerepareerd. In de nieuwe knusse werkplaats ga jij als monteur aan de slag met een team van rond de 5 collega’s die het vak van automonteur net als jij als geen ander verstaan.

Maar hoe ziet jouw werkdag als automonteur er bij dit bedrijf eigenlijk uit? In de ochtend start je de dag met een kop koffie en bespreek je de werkzaamheden van de dag met je collega’s. Gedurende je werkdag voer je allround onderhoudswerkzaamheden uit aan de binnengekomen oldtimers en youngtimers. Dit zijn er voldoende om lekker aan het werk te blijven, maar niet zoveel dat jij je een slag in de rondte staat te werken. Waar nodig schuren en lakken jullie de auto’s zodat deze er weer tip top uitzien en klaar zijn voor de weg. Wanneer je hiervoor bevoegd bent help je ook mee met het APK- keuren van auto’s.

Tijdens jullie werkdag is er voldoende ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Omdat jullie in een klein team werken verloopt de communicatie over korte lijnen. Jouw werkdagen en –tijden kunnen dan ook in overleg bepaald worden. Ben je slechts een aantal dagen per week beschikbaar? Dat is geen enkel probleem! Jouw passie en expertise wegen namelijk het zwaarste mee. Het loon voor deze functie wordt bepaald op basis van de cao Motorvoertuigen en ligt tussen de €10,- en €17,- per uur afhankelijk van jouw ervaring als automonteur.

Functie-eisen

> ben je 65+ en nog zeer gemotiveerd? Dan krijg jij zeker een kans!
> je beschikt over geruime ervaring als automonteur
> je hebt aantoonbare affiniteit met oldtimers en youngtimers

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als automonteur? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via