Vacature: Intern transport medewerker

  • Salaris Tussen €11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent op zoek naar een afwisselende baan waarbij jij je handen uit de mouwen kan steken. Jij voelt je verantwoordelijk en weet overzicht te bewaren in hectische periodes. Dat komt goed uit! Deze eigenschappen komen jou goed van pas bij de functie intern transport medewerker. Wil je weten wat deze functie precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Onze opdrachtgever waar je voor aan de slag gaat, is gespecialiseerd in het maken van prefab wapeningsconstructies voor zowel indoor als outdoor projecten. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan een proactieve houding en goede communicatie. Als intern transport medewerker ga je onder andere:
> trailers laden en lossen
> trailers verplaatsen naar opslagplaatsen en klein materiaal gereed maken voor transport
> standaardnetten verzamelen en labelen
> vrachtbrieven opmaken

Kortom, een functie vol afwisseling. Je voert ook werkzaamheden uit op de heftruck maar dit is niet iets wat je hele dagen doet. Het gaat om fysiek zwaar werk en het is belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. In de rustigere periodes ga je bezig met het schoonmaken en onderhoud van machines.

De reguliere werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur maar kunnen afwijken in overleg. Het betreft een zelfstandige- fulltime functie. Bij goed functioneren is er werk voor langere tijd. Het bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar zal tussen de €11,- en €13,- zijn.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
> je hebt affiniteit met vrachtwagens en aantoonbare kennis van het veilig laden van trailers
> je kunt prioriteiten stellen
> je bent flexibel inzetbaar
> je hebt een goede fysieke gesteldheid

Durf jij de uitdaging aan en wil jij aan de slag als intern transport medewerker? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via 050 206 00 92 of vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via