Vacature: Productiemedewerker beton

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Uitwellingerga
  • Salaris Tussen €12,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104963

Over de functie

Word jij enthousiast van lassen, slijpen, boren en zagen om dingen te fabriceren? Heb jij ruimtelijk inzicht en weet jij van aanpakken? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor het maken van betonproducten.

Onze opdrachtgever is een betonbedrijf en maakt betonproducten voor onder andere grond-, weg-, en waterbouw en overheid. Voorbeelden van producten zijn tribunes, kademuren, vee roosters, park banken, betonranden noem maar op. Er worden standaardproducten geleverd maar ook maatwerk is mogelijk.

Als productiemedewerker maak je mallen en betonproducten. Aan de hand van een tekening zet jij mallen (hoofdzakelijk van hout of staal) in elkaar. Nadat je de mal hebt gecontroleerd, maak je wapening en instortvoorzieningen aan zodat je vervolgens het product kan storten. Omdat jouw werkzaamheden ingericht zijn op basis van projecten, zit er veel variatie in het werk en is geen dag hetzelfde.

Voor deze functie is het belangrijk dat je zorgvuldig werkt en oog hebt voor detail. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit maar bent wel onderdeel van een team. Het betreft een fulltime functie met werktijden van 07:00 uur tot 16:00 uur. Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, is er een mogelijkheid voor dienstverband met onbepaalde tijd.

Het salaris wordt bepaald middels de cao betonproducten industrie, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is €12,-/ €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je beschikt over ruimtelijk en technisch inzicht
> je hebt de Basiscursus Betonuitvoering gedaan of bent bereid om deze te halen
> je hebt ervaring in het werken met staal

Naast deze concrete eisen wordt een vleugje humor zeer op prijs gesteld.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken en wil jij in aanmerking komen voor deze vacature productiemedewerker beton? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via