Vacature: Montagemedewerker kunststof kozijnen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Broeksterwoude
  • Salaris Tussen €13,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 102967

Over de functie

Vind je het leuk om te monteren en ben je goed met je handen? Voor een montagebedrijf uit de regio Veenwouden, zijn wij opzoek naar een (leerling) monteur kunststof kozijnen.

Als monteur kom je te werken in een leuk team die met veel vakmanschap en plezier samen kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Je voert je werkzaamheden uit op locatie en is zowel in renovatie als nieuwbouw. Je bent het visiteplaatje van het bedrijf en je werkt netjes en bent klantvriendelijk.

Het bedrijf waarvoor je komt te werken houdt zich met name bezig met het onderhoudsarm maken van gebouwen. Dit varieert van het leveren en monteren van kunststof kozijnen voor woningen tot het monteren van gevelbekleding en het monteren van een dakkapel op een woning. Ze werken veel projectmatig bij zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Het loon ligt tussen de €13,- en €14,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
> je bent in bezit van een VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Verder zou het mooi zijn als je ervaring hebt met kunstofwerk. Ook is het belangrijk dat je flexibel, nauwkeurig en stressbestendig bent. Uiteraard, omdat je het visitekaartje bent, ben je klantvriendelijk.

Ben jij de montagemedewerker kunststof kozijnen die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Veenwouden op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via