Vacature: Planner/werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €15,- en €21,- per uur
  • Vacaturenummer 104953

Over de functie

Je beschikt over een helicopterview en het plannen en organiseren kan met een gerust hart aan jou worden overgelaten. Je bent stressbestendig en je kunt goed het overzicht bewaren. Daarnaast beschik je over een flexibele, proactieve en collegiale instelling. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze vacature planner/werkvoorbereider wellicht iets voor jou!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Groningen zoeken we een planner/werkvoorbereider. In deze functie ben jij de schakel tussen de verschillende afdelingen t.b.v. het stroomlijnen van het gehele productieproces. Dit betekent het inplannen van de verkooporders en de productieorders op een zo effectief mogelijke wijze zodat de afgesproken levertijden kunnen worden gerealiseerd. Hierbij vind je een balans in de belangen van de klant, de fabriek, de voorraadhoogte en het service level.

Je werkzaamheden zijn:
> het plannen van levertijden van verkooporders, productie en voorraadorders in het ERP-systeem
> het leiden van de dagelijkse knelpunten/planning meeting op de afdeling
> het opstellen, verwerken en bewaken van de productieplanning
> de orders voorzien van de benodigde tekeningen, specificatiebladen en andere relevante informatie
> het plannen van zowel de dagelijkse verkooporders als ook de productieorders en het bewaken van de doorlooptijden
> het ontwikkelen en onderhouden van planningscriteria
> het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. de afdeling en organisatie

Als planner/werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel op het gebied van planning en werkvoorbereiding tussen Sales, Inkoop, Engineering en Productie. Je werkt nauw samen met de Purchaser, Order processor en de Team Leaders van de productieafdelingen. Je beschikt over krachtige presentatievaardigheden en ervaring in samenwerking met belanghebbenden om in het spanningsveld van inkoop-, productie- en klantenbelangen een optimaal resultaat te realiseren. Je neemt initiatief en je voelt je verantwoordelijk.

Waar kom je terecht?
Wij bieden je een fulltime baan in een relatief kleinschalig dat onderdeel uitmaakt van een grote internationale onderneming. Het bedrijf voert specialistische werkzaamheden uit in de hydrauliek.De functie betreft bij wederzijds goed bevallen uiteindelijk een vast dienstverband. Het salaris is conform CAO Metaal en Techniek.

Functie-eisen

> je beschikt over een mbo 4 opleiding in een technische richting
> je beschikt over kennis van Microsoft Office, ERP-systeem en bijbehorende planning modules
> je bent accuraat en nauwkeurig
> je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal > je beschikt over administratieve en communicatieve vaardigheden
> kennis van hydrauliek is een pré

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via