Vacature: Lasrobot operator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €13,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 103001

Over de functie

Ben jij gek van landbouwmachines? Werk je zelfstandig, nauwkeurig en heb je een technische achtergrond? Ben je daarbij bereid om in een ploegendienst te werken? Dan wil jij vast aan de slag als lasrobot operator.

Onze opdrachtgever is erg ambitieus en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines. De machines worden ontworpen om het werk in de landbouw makkelijker en efficiënter te maken. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat de machines wereldwijd worden geëxporteerd. Deze functie is ontstaan vanwege toenemende drukte.

Als lasrobot operator bedien en programmeer je zelfstandig de lasrobot om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je draagt zorg voor de juiste kwaliteit van de producten en denkt mee over de optimalisatie van het proces. Tevens verricht je handlastaken uit en kun je kleine reparaties/storingen zelfstandig uitvoeren/oplossen. Je komt te werken in een jong, snelgroeiend en dynamisch productiebedrijf voor landbouwmachines. Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, levert duurzame machines met een uitstekende functionaliteit.

Wij bieden jou een salaris conform cao metaal en techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Een richtlijn is €13,- tot €15,- bruto per uur. Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een technische mbo-opleiding op niveau 2-3
> je bent bereid om in twee ploegen te werken
> je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
> je bent flexibel en stressbestendig

Ben jij de lasrobot operator die we zoeken? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via