Vacature: Leerling betonboorder K. Wijma bv.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Drachten-Azeven
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 103606

Over de functie

Vind jij het leuk om iedere dag weer op een andere locatie aan het werk te gaan en met de bedrijfsbus onderweg te zijn in de drie noordelijke provincies? Ben jij een aanpakker die in staat is om na een interne opleiding zelfstandig je werkzaamheden te kunnen verrichten in de bouw, wegenbouw, agrarische sector, industrie en particulier? Dan is de functie leerling betonboorder / zager misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij betonboor- en zaagbedrijf K. Wijma bv in Drachten. Bij dit bedrijf werken circa 20 medewerkers. Wanneer je nog geen ervaring hebt in deze branche, wordt je binnen het bedrijf opgeleid. Je collega’s leren jou hoe je moet boren en zagen in beton, steen en asfalt. Je werkt van circa 07:00 uur tot 16:00 uur en op den duur is het de bedoeling dat je ook zelfstandig kan werken.

De sfeer in het bedrijf is uitstekend: werknemers blijven hier vaak voor langere tijd werken. Met de modernste machines worden gaten gemaakt van rond 10 tot 5000 mm in zowel metselwerk, gewapend beton als asfalt. Tevens wordt het nodige zaagwerk uitgevoerd t.b.v. raam- en deursparingen, betonvloeren, en voor het aanpassen van kruisingen en wegen.

Wanneer de proefperiode voor beide partijen positief uitpakt, heb je kans op een vaste baan bij K. Wijma bv. We bieden je een loon tussen de €10,- en €12,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je beschikt over een VCA (of bent bereid deze te halen)
> je bent bereid om op den duur zelfstandig te werken

Ben jij de leerling betonboorder die we zoeken? Verstuur dan spoedig jouw sollicitatie met cv. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via