Vacature: Verkoper

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Provincie Groningen
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104976

Over de functie

Voel jij je thuis in een werkomgeving waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten? Wil je elke dag met plezier je werk doen en dat uitstralen naar de klant? Ben je daarnaast enthousiast en beschik je over een commerciële instelling? Dan ben jij de verkoper die we zoeken!

Voor een witgoedspecialist in het noorden van de Provincie Groningen zoeken we een verkoper. Verkopen zit je in het bloed en jij weet als geen ander de klant tevreden te stellen Je kent alle ins en outs van de producten; van een eenvoudig koffiezetapparaat tot aan de meest geavanceerde televisies. Je snapt wat klanten belangrijk vinden en je geeft ze het beste advies omdat je goed naar ze luistert. Maar ook omdat je alles weet over de producten én op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Je komt te werken voor een winkelketen waarbij zorgeloos winkelen een belangrijk punt is. Zij willen adviseren, helpen en inspireren. Wij bieden je een baan van 32-38 uur met een bruto uurloon tussen de €12,- en €15,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je komt in een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel te leren.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?
> je bent klantvriendelijk
> je bent een enthousiaste verkoper
> je hebt een commerciële instelling
> je bent vakbekwaam
> je bent veelzijdig

Kortom: dankzij jouw vakkundige hulp en persoonlijk advies gaat de klant altijd tevreden de deur uit.

Functie-eisen

Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma niveau 3,4 mbo detailhandel en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent woonachtig in het noorden van de Provincie Groningen en je bent fulltime beschikbaar.

Is deze rol als verkoper voor jou weggelegd? Solliciteer dan gelijk. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Annet Fruitema, adviseur Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of via wervingenselectie@abiant.nl.

Deel deze vacature via