Vacature: Opperman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104091

Over de functie

Houd jij van vlotte processen en een efficiënte manier van werken? Werk jij graag samen? Heb jij al ervaring als opperman of werk je in een andere sector maar ben je op zoek naar iets nieuws? Dan is deze functie voor opperman net wat voor jou!

Als opperman heb je een ondersteunende functie in het aanleggen van wegen, trottoirs en andere bestratingen. Je werkt samen met stratenmakers en zorgt ervoor dat zij continu door kunnen met hun werkzaamheden.

Je voert voorbereidende werkzaamheden uit, als het inrichten van het werkterrein, het veiligstellen van kabels en leidingen en het stellen van banden en kolken. Tijdens het straatwerk voer je als opperman zand en stenen aan voor de straatmaker en maak je passtukken. Je veegt het straatwerk in en helpt de straatmaker bij het plaatsen van straatmeubilair.

De werkzaamheden vinden zowel bij zakelijke als particuliere klanten plaats. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd rondom Emmen. Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere periode tot de mogelijkheden behoort. De verdiensten zijn conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is €10,- tot €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> ervaring als opperman is een pre
> je bent in bezit van VCA
> je hebt een BE rijbewijs

Wil je in aanmerking komen voor de functie opperman stratenmaker? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via