Vacature: Machinist grasmaaier en onkruidbestrijding

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werken in het groen, daar word je blij van. Je vindt het geen probleem om alleen op pad te zijn en je hebt al enige werkervaring met machines in de groenvoorziening. Voel jij je aangesproken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word machinist grasmaaier en onkruidbestrijding!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Emmen zijn we op zoek naar een machinist grasmaaier en onkruidbestrijding. Als machinist heb je een zelfstandige functie en voer je gemechaniseerde werkzaamheden uit met uiteenlopende machines. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit grasmaaiwerkzaamheden waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen maairoute en doe je er alles aan om te zorgen dat de klant tevreden is. Daarnaast ben je machinist Ecoheat en voer je onkruidbestrijding uit op verhardingen. Door middel van hete lucht houd je de verhardingen van de klant vrij van onkruid.

We bieden je een fulltime baan in een open organisatie met een prettige werksfeer. Er is ruimte voor eigen inbreng en er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Salariëring is volgens de Hoveniersbedrijf-cao en zal tussen de €10,- en €13,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je beschikt over een mbo werk- en denkniveau
> je bent in het bezit van een rijbewijs BE (bij voorkeur rijbewijs C)
> je bent bij voorkeur in het bezit van VCA
> je hebt kennis van machines en motoren
> je beschikt over organisatorisch en wetstechnisch inzicht

Spreekt deze vacature jou aan en wil je graag aan de slag? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen via telefoonnummer 050 206 0092 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via