Vacature: Fabricagemedewerker bietencampagne bij de Suiker Unie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €13,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 103837

Over de functie

Ben jij technisch aangelegd, een ster in samenwerken en beschik jij over een no-nonsense mentaliteit? Kom dan tijdens de bietencampagne ons team bij de Suiker Unie versterken! Lees hier welke mooie functie van fabricagemedewerker wij jou te bieden hebben.

Begin september start de bietencampagne weer en dat betekent dat wij voor de Suiker Unie op zoek zijn naar medewerkers met technisch inzicht. Als technisch medewerker in de fabriek ben je een echte harde werker en ben je breed inzetbaar. Zo verricht je werkzaamheden omtrent:

> het onderhouden van snijmolens
> operatorwerkzaamheden
> het controleren van de toevoer
> het afnemen van bieten monsters
> het schoonmaken van de afdeling

Je draait als medewerker bij de Suiker Unie fulltime diensten volgens een 5-ploegenrooster. Dit doe je gedurende de gehele looptijd van de bietencampagne (tot ongeveer januari 2020). Belangrijk is dat je in deze periode doorlopend beschikbaar bent om te werken. Je verdient in deze functie een mooi salaris van tussen de €2253,- en €3120,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband). De uiteindelijke hoogte wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je bent fysiek in staat om zwaar werk te verrichten
> je hebt technisch inzicht
> je hebt geen hoogtevrees

Zie jij het zitten om bij de Suiker Unie aan het werk te gaan als fabricagemedewerker? Reageer dan snel! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via