Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zowel in figuurlijke als in letterlijke zin sla jij spijkers met koppen als het aankomt op je werkzaamheden. Jij bent namelijk iemand die van aanpakken weet en beschikt daarnaast over echt vakmanschap op het gebied van timmerwerkzaamheden.

Je kunt aan de slag voor diverse opdrachtgevers in het Noordwesten van de provincie Groningen. Voor hen zijn wij namelijk doorlopend op zoek naar timmermannen voor zowel nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsklussen. De werkzaamheden als timmerman zijn erg divers. Moeiteloos lees je bouwtekeningen af om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een waar vakman weet je tevens moeiteloos naden en aansluitingen weg te werken. Ook het verrichten van onderhoud bij bijvoorbeeld lekkage is voor jou een fluitje van een cent. Kortom, geen dag is hetzelfde!

In de functie is flexibiliteit is gewenst en daarnaast is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Wij zoeken verder iemand die naast vakmanschap over een goede dosis klantgerichtheid beschikt. Als een ware ambassadeur ga je voor de opdrachtgever op pad en maak je het klanten naar de zin. Het betreft een fulltime functie. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je hebt werkervaring als timmerman

Ben jij de allround timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via