Vacature: Leerling servicemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €11,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104537

Over de functie

Jij wilt graag aan het werk als servicemonteur, je bent klantvriendelijk en je hebt een dienstverlenende instelling. Ben je daarnaast gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan ben jij de leerling servicemonteur die we zoeken!

In verband met een stijgende drukte zijn we voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groningen op zoek naar een leerling servicemonteur riolering. Als servicemonteur ben je bezig met het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit en inspecteert daarnaast bij verstoppingen.

Je bent het visitekaartje van het bedrijf dus we vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent. Je kunt zelfstandig werken, je denkt in mogelijkheden en je voelt je verantwoordelijk voor een klus. Je bent daarnaast flexibel en vindt het dan ook geen probleem om een klus na 16.00 uur af te maken. Voor deze functie is ervaring niet belangrijk, het wordt je allemaal geleerd.

Je gaat werken in een gezellig team je staat sterk in je schoenen want het gaat om een echte ‘monteurs’ omgeving. We bieden je een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Vindt je het werk echt leuk en pas je goed binnen ons team? Dan is de mogelijkheid er om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden! Het bruto uurloon is tussen de €11,- en €15,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in staat zelfstandig te werken
> je werkt servicegericht en klantvriendelijk
> je bent in het bezit van geldig VCA- certificaat, of bent bereid deze te halen
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben je geïnteresseerd in deze vacature leerling servicemonteur of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via