Vacature: Monteur koeltechniek agrarisch

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104465

Over de functie

Vanuit een opleiding en/ of baan heb je ervaring met installatietechniek. Verder lijkt het je leuk om met een klein team jouw kennis en ervaring op dit gebied te verdiepen en als een ware specialist te werkt te gaan. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan hier wat de functie van monteur koeltechniek inhoudt.

Om de kwaliteit van melk te kunnen garanderen is het van groot belang dat het product optimaal gekoeld wordt. Dit is iets dat onze opdrachtgever uit de buurt van Leek als geen ander weet. Niet voor niets is dit bedrijf specialist op het gebied van koeltechniek, en dan met name voor bedrijven uit de agrarische sector. In deze functie voorzie je in de installatie, service en het onderhoud van melkkoeltanks. Hiervoor ga je langs bij klanten, die zich voornamelijk in het noorden van Nederland bevinden. Daarnaast sta je ook paraat voor de storingsdienst zodat klanten met problemen direct uit de brand geholpen kunnen worden.

Voor deze functie is enige flexibiliteit qua werktijden dus gewenst. De normale werkdagen duren van 08:00 tot 17:00 uur. De functie is per direct beschikbaar en je zal fulltime worden ingezet. Met het oog op de toekomst hopen wij voor langere tijd samen te kunnen werken.

Functie-eisen

> je hebt een opleiding gedaan in de richting installatietechniek of werktuigbouwkunde
> je hebt een certificaat koelinstallatie Categorie 1 of 2 (F- gassen certificaat) of bent bereid om deze te halen
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als monteur koeltechniek? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via