Vacature: Koerier

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Salaris Tussen €10,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 103908

Over de functie

Ken jij het Friese weggenet op je duimpje en vind je het geweldig om tijdens je werk veel onderweg te zijn? Ben je verder klantvriendelijk en woon je in of vlakbij Leeuwarden? Dan ben jij geknipt voor de functie van koerier!

Voor een koeriersbedrijf in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een fulltime pakketbezorger. Als koerier breng je (soms zware) pakketten langs bij particulieren en bedrijven in de omgeving Friesland. De opstapplaats bevindt zich in Leeuwarden. We zijn daarom op zoek naar iemand die in, of in de nabije omgeving van Leeuwarden woont.

Van dinsdag tot en met zaterdag ga je met de bestelbus op pad om de pakketten die op jouw bezorglijst staan langs te brengen. Omdat je goed bekend bent met het Friese weggennet kies je de meest praktische routes en weet je de lijst voor het einde van de dag af te werken.

Bij het afleveren van de pakketten neem je een klantvriendelijke en representatieve houding aan zodat klanten hun post met een tevreden gevoel in ontvangst nemen. De pakketten die je bezorgt kunnen tot wel 20kg per stuk wegen. Wees je er dus van bewust dat dit een functie is die een goede fysieke gesteldheid vergt. De verdiensten liggen tussen de €10,- en €11,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent woonachtig in of vlakbij Leeuwarden
> je bent in staat om zware pakketten te tillen
> je bent minimaal een jaar in het bezit is van rijbewijs B

Ben jij de koerier waar wij naar op zoek zijn? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via