Vacature: Groenvoorziener

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 103035

Over de functie

Je hebt groene vingers en je werkt graag in de buitenlucht. Heb je ook al enige ervaring als groenvoorziener en ben je nog op zoek naar werk? Lees dan snel verder. Wellicht is dit de vacature waar jij naar op zoek bent!

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar meerdere enthousiaste en gemotiveerde groenvoorzieners. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden in regio Emmen, Coevorden en Hoogeveen.

De werkzaamheden die je gaat verrichten bestaan uit het schoffelen en uitharken van beplantingsvakken, snoeien van struiken, hagen en bomen en het werken met hand gedragen machines zoals een bladblazer, bosmaaier en kettingzaag.

Ervaring als groenvoorziener is mooi meegenomen. Wij bieden een afwisselende baan met opleidingsmogelijkheden en een salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. Een richtlijn hiervoor is €10,- tot €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je beschikt over een opleiding vmbo-groen of je hebt relevante werkervaring in de groenvoorziening
> je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE
> je bent bij voorkeur in bezit van een VCA-certificaat
> je bent bij voorkeur in bezit van een certificaat bosmaaier en/of motorkettingzaag

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil jij aan de slag als groenvoorziener? Stuur dan vandaag nog jouw cv naar ons op. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via