Vacature: Schoonmaakster horecagelegenheid

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 105019

Over de functie

Is vegen en schrobben voor jou geen ergernis? Geeft het jou voldoening wanneer alles weer schoon is en fris ruikt? Dan hebben wij een leuke parttime baan voor jou beschikbaar! Wij zoeken voor een opdrachtgever in Joure een schoonmaker voor een horecagelegenheid.

Iedere avond kun je bij onze opdrachtgever terecht voor vertier en vermaak. Of je wilt bijkletsen met vrienden onder het genot van een lekkere borrel of liever gaat poolen, darten of misschien zelfs tafelvoetballen, het kan allemaal. Tot in de late uurtjes is het hier gezellig. Maar wat niet iedereen ziet, is dat er met zoveel bezoek ook iedere dag weer schoonmaakwerk is. Gelukkig is er een charmant schoonmaakteam die hier wel raad mee weet.

Vanwege verloop in het huidige personeel is er een plek vrij voor een schoonmaker. De werkzaamheden bestaan uit; vegen, dweilen, wc’s schoonmaken, poetsen van bar, lampen, spiegels, ramen en deuren. Het is een hele klus maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Je werkt altijd samen met nog iemand.

Deze vacature staat open voor 16 uur per week, verdeeld over 4 ochtenden. Ideaal om te combineren met andere activiteiten. De werkdagen zijn dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. De tijden zijn van 08:00 uur tot 12:00 uur. In overleg kunnen de werktijden iets aangepast worden.

Wanneer het werk van beide kanten goed bevalt, is het werk voor langere tijd. Het salaris ligt tussen €10,- en €13,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je steekt graag de handen uit de mouwen
> ervaring als schoonmaker is een pre

Ben jij enthousiast geworden om als schoonmaker aan de slag te gaan? Stuur dan spoedig jouw sollicitatie naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via