Vacature: Montagemedewerker valnetten

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Hoogeveen
  • Salaris Tussen €11,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 105023

Over de functie

Wil jij je inzetten voor de veiligheid van jouw collega’s en medewerkers op de bouw? Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie? Houd jij van mooi uitzicht en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is deze vacature voor montagemedewerker valnetten net wat voor jou!

Werken op de bouwplaats is niet zonder risico’s. Het werk is vaak op grote hoogte en een valbeveiliging is dan absoluut geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er veiligheidsnetten, in de vorm van valnetten en randbeveiliging, die de veiligheid van personeel waarborgen. Uiteraard moeten deze netten op de juiste manier gemonteerd worden. En precies hiervoor zoeken wij kandidaten.

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren en demonteren van vangnetten en randbeveiliging. De standplaats is Hoogeveen. Hier start je ’s ochtends op. Wanneer iedereen aanwezig is, en alle benodigdheden zijn ingeladen, vertrek je naar de werkplek. Dit kan door heel Nederland zijn, ook in het zuiden en westen van het land. Je gaat iedere dag wel weer gewoon naar huis.

Zoals jij je waarschijnlijk wel hebt begrepen is het werk op grote hoogte. Met een hoogwerker werk je soms wel 25 meter boven de grond. Hier moet je tegen kunnen. Bij voorkeur zijn we op zoek naar kandidaten die werkervaring hebben in steigerbouw en/ of dak- en wandmontage. Dit is echter geen harde eis. Een geldig VCA certificaat daarentegen wel. Ook zou het mooi meegenomen zijn als je in bezit bent van een hoogwerker certificaat maar deze kan ook behaald worden via de opdrachtgever.

Omdat de werkzaamheden niet altijd in de buurt zijn maak je lange dagen. Je werkt ongeveer 48 uur per week. Het loon zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je bent in bezit van een geldig VCA certificaat
> relevante werkervaring is een pre

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en durf jij als montagemedewerker valnetten aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Telefoon: 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via