Vacature: Vrachtwagenchauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €13,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104323

Over de functie

Ben jij trucker in hart en nieren? Is er voor jou niets mooier dan rijden op de vrachtauto en ben je nog op zoek naar een (nieuwe) werkplek? Of kijk je misschien al uit naar de bietencampagne? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever kan wel wat hulp van een vrachtwagenchauffeur gebruiken!

Onze opdrachtgever heeft een transportbedrijf in de buurt van Assen en is op zoek naar een vrachtwagenchauffeur. Bij voorkeur iemand die flexibel inzetbaar is in zowel nachtdiensten als dagdiensten. Datgene wat je vervoert kan van alles zijn. Een voorbeeld is het vervoeren van pakketten naar sorteerhallen. Deze werkzaamheden zijn vooral ’s nachts. Ook word je ingezet tijdens de bietencampagne, hier worden de tijden op aangepast en dit zullen ook dagdiensten zijn. Het is voor deze functie erg belangrijk dat je in staat bent om fysiek werk te verrichten omdat er ook afzetbakken verplaatst moeten worden.

Het gaat om een functie voor langere tijd. De werktijden en werkdagen zijn in overleg. Het zou ideaal zijn als je fulltime inzetbaar bent maar parttime is ook bespreekbaar. Het salaris hangt af van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen €13,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in bezit van rijbewijs CE en code 95
> je bent bereid ’s nachts te werken

Heb jij ervaring als vrachtwagenchauffeur en wil jij graag uren maken? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Heb je naar aanleiding van deze vacaturetekst nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Telefoon: 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via