Vacature: Betontimmerman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €14,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 105026

Over de functie

Kan jij goed samenwerken en werk je graag aan projecten? Ben je het liefst fysiek aan het werk? Heb je misschien al ervaring als betontimmerman? Dat komt goed uit! Voor diverse opdrachtgevers in de regio zijn wij doorlopend op zoek naar (ervaren) betontimmermannen.

Als betontimmerman kun je werken in nieuwbouw of renovatie van woningen of utiliteitsbouw maar ook bij de werkzaamheden in de infrastructuur. Aan welke projecten je precies gaat werken, is afhankelijk van het bedrijf waar je terecht komt. Uiteraard vinden wij het erg belangrijk dat het bedrijf bij jou past. De werkwijze is echter bij de meeste bedrijven in grote lijnen hetzelfde. Je werkzaamheden zijn onder andere:
> het maken van bekistingen aan de hand van werktekeningen
> het storten van het beton
> funderingswerkzaamheden

Naast dat je praktisch ingesteld bent en fysiek werk wilt verrichten, is het ook belangrijk dat je zorgvuldig werkt en nauwkeurig bent. Het uitzetten van maatvoering en naleven van de werktekeningen komt erg precies.

Heb je nog geen ervaring als betontimmerman maar ben jij ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen €14,- en €16,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je beschikt over een geld VCA certificaat
> ervaring als betontimmerman is een pre

Spreekt deze vacature jou aan en wil je zo snel mogelijk aan de slag als betontimmerman? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen. Telefoonnummer: 050 206 00 92 | Mail: Vacature@abiant.nl .

Deel deze vacature via