Vacature: Aanpakker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €9,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104366

Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je graag praktisch bezig? Heb je geen vakgerichte opleiding afgerond maar wil je van alles aanpakken? Dan komen wij graag met jou in contact! Wellicht hebben wij een leuke werkplek die bij jou past. Wil je graag weten in welke sectoren je aan de slag kan? Lees dan snel verder!

Wij bieden verschillende functies in diverse sectoren zoals logistiek, bouw, grond-/weg-/waterbouw, groenvoorziening techniek en de agrarische sector. Het zijn vooral werkzaamheden waarbij je fysiek bezig bent. Voor sommige functies heb je een gerichte opleiding of werkervaring nodig maar dit is niet altijd het geval.

Zo kun je allerhande werkzaamheden verrichten zoals orderpicking, slopen, sjouwen en tillen, opperen, bouwplaats opruimen, schoffelen, grondwerk, graaf- en spitwerk, etc. Doordat je instapt in een dergelijke functie kun je wellicht doorgroeien bij een bedrijf naar een hogere functie. Bij Abiant zijn er ook mogelijkheden voor het volgen van een opleiding in combinatie met werken.

Welke instelling moet je hebben? Jij bent een echte aanpakker en je bent niet bang voor vieze handen. Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het geen probleem om fysiek werk te verrichten. Daarnaast verwachten wij een enthousiaste en gemotiveerde instelling om het beste in jezelf naar boven te halen. Voel jij je aangesproken? Laat dan onderstaand je gegevens achter.

De meeste functies bij ons zijn voor langere tijd. Het loon is afhankelijk van de sector waarin je gaat werken en jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn die je kan aanhouden is €9,- tot €14,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA-certificaat of je bent bereid deze te halen
> je bent woonachtig in de directe omgeving van Emmen

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via