Vacature: Bureaumanager adviesbureau (aankomend mede-eigenaar)

  • Salaris Tussen €20,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Voor een gerenommeerd adviesbureau dat gespecialiseerd is in advisering op het gebied van akoestiek, bouwfysica en installatietechniek zijn wij op zoek naar een ambitieuze bureaumanager. Let wel; een zeer veelzijdige baan! In deze sleutelrol ben je namelijk niet alleen verantwoordelijk voor een effectieve en efficiëntie bedrijfsvoering maar weet je ook een flinke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering én groei van de organisatie. Daarnaast houd jij je bezig met de marketing en communicatie en weet je in samenwerking met je collega’s de organisatie nóg beter in de markt te zetten.

Als bureaumanager stap je binnen in een hecht en gedreven team van professionele adviseurs met ieder hun eigen expertise. Kritische vakspecialisten die gaan voor kwaliteit en optimaal advies. Zij stellen zelf rapportages, adviezen en bestekken op en hierdoor hebben zij snel inzicht in mogelijkheden en consequenties van gemaakte keuzes. Opdrachtgevers hebben dus direct contact met professionals die écht weten waar het over gaat. De adviseurs zijn mede-eigenaar van het bureau en zij bieden jou een wel zeer opmerkelijke kans om je ambities waar te maken! Op termijn is er namelijk de mogelijkheid om ook toe te treden als partner en mede-eigenaar te worden van het bureau. Met een sterk gevoel voor ondernemerschap ligt de gezamenlijke focus voor de toekomst op verdere groei van de organisatie.

Wat zijn jouw taken?
> planning en coördinatie van de projecten
> bewaken van kwaliteit van de projecten
> opstellen en opvolgen van projectvoorstellen
> opmaken van contractstukken
> financiële bewaking op projectniveau
> handhaven, verbeteren en ontwikkelen van administratieve processen en procedures
> contact onderhouden met opdrachtgevers
> opstellen en uitvoeren van marketing- en communicatieplan

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Als bureaumanager beschik je over een afgeronde hbo/wo-opleiding richting Bouwkunde. Je hebt ervaring in het aansturen van professionals en als spil in de bedrijfsvoering beschik je vanzelfsprekend over een sterk analytisch vermogen, goede communicatieve en sociale vaardigheden en commercieel inzicht. Ook in hectische periodes weet je overzicht te houden en zorg je ervoor dat structuur en kwaliteit gehandhaafd blijft. Je weet je collega’s op inspirerende wijze en met een duidelijke visie op de toekomst mee te nemen in een verandertraject.

Abiant Uitzendgroep verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Heb je vragen over de functie of over het bedrijf? Annet Fruitema van Abiant Werving en selectie kan jou er veel over vertellen. Annet is te bereiken op tel. 050 – 2060091. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV inclusief een motivatie.

Deel deze vacature via