Vacature: Monteur kunststof kozijnen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €13,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104358

Over de functie

Schuren en verven zijn niet jouw lievelingswerkzaamheden. Jij bent dan ook niet het type voor houten kozijnen en je ontlast ook graag andere mensen van onderhoudswerkzaamheden. Met een lach op je gezicht plaats jij kunststof kozijnen in nieuwbouw of verbouwwoningen. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een monteur kunststof kozijnen.

Ja gaat aan de slag bij onze opdrachtgever in de buurt van Emmen. Hier worden kunststof kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien geproduceerd en gemonteerd naar wens van de klant. Als monteur vinden jouw werkzaamheden voornamelijk plaats bij particulieren. Op locatie demonteer je oude kozijnen en monteer je nieuwe kozijnen. Omdat jij gaat voor kwaliteit en netheid, controleer je jouw werk en werk je alles netjes af.

Bij voorkeur zijn we voor deze functie op zoek naar kandidaten die al ervaring hebben in het vak. Indien jij nog geen ervaring hebt maar wel beschikt over twee rechterhanden en technisch inzicht, komen wij ook graag met jou in contact.

Je komt te werken in een klein team. In totaal werken er ongeveer 10 mensen bij het bedrijf.
Het gaat om een fulltime functie voor de lange termijn. Salaris wordt bepaald aan de hand van je ervaring en opleidingsachtergrond. Je kan hierbij denken aan een loon van €13,- / €14,- bruto per uur.

Functie-eisen

> ervaring als monteur kunststof kozijnen is een pre
> je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Wil jij liever vandaag dan morgen aan de slag als kunststof kozijnen monteur? Stuur dan vandaag nog je cv naar ons op! Voor meer informatie mag je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen op telefoonnummer 050 206 00 92. Je kan ook mailen naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via