Vacature: Kraanmachinist

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104124

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis in de grond- weg- en waterbouw en heb jij ervaring met het werken op een kraan? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature voor kraanmachinist precies wat jij zoekt! Lees snel verder voor meer informatie.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft als grondwerker én kraanmachinist. Als grondwerker/kraanmachinist houd je je bezig met het graven tussen kabels en leidingen. Je legt vervolgens de kabels en leidingen aan, plaatst rioleringsbuizen, je graaft én dicht de sleuven en verzorgt het afvlakken en egaliseren.

Wij bieden je een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door de provincie Drenthe, dus wellicht ook bij jou in de buurt. Het loon ligt tussen €10,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
> je hebt aantoonbare ervaring als grondwerker
> je hebt aantoonbare ervaring als kraanmachinist

Beschik jij over de nodige ervaring en wil je in aanmerking komen voor deze vacature voor kraanmachinist? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie met cv! Voor vragen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via