Vacature: Metselaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Salaris Tussen €13,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 103366

Over de functie

Specie mixen, het op maat maken van stenen, het plaatsen van profielen en het afwerken van voegen. Zomaar wat taken die jou als ervaren metselaar gemakkelijk af gaan. Voel jij je aangesproken? Lees hier welke vacature wij voor jou beschikbaar hebben.

Voor een metselbedrijf in de regio Joure zoeken wij per direct een ervaren metselaar. Met jouw vakmanschap weet jij de nieuwbouw- en renovatiebouwklussen aan woningen en andere panden moeiteloos uit te voeren. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is al bijna 40 jaar een echte vakspecialist als het gaat om metselen en het verlijmen van bouwelementen voor de woning- en utiliteitsbouw. In deze functie deins je zeker niet terug voor het zwaardere werk maar heb je ook oog voor detail en werk je nauwkeurig.

We zoeken iemand die langere tijd fulltime beschikbaar is. Je draait voor deze functie dagdiensten. De verloning geschiedt volgens de cao Bouw en zal ongeveer €13,- tot 17,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je hebt een vmbo- of mbo- opleiding afgerond
> je hebt ervaring als metselaar
> je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat

Heb jij ervaring als metselaar en ben je nog op zoek naar werk? Solliciteer dan vandaag nog! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via