Vacature: Trekkerchauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104216

Over de functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het rijden op een trekker? Geniet jij van werkzaamheden op het land? Dan wil jij vast en zeker aan het werk als trekkerchauffeur! Lees snel verder waar jij aan de slag kan.

Voor meerdere loonbedrijven in Midden-Drenthe zijn wij op zoek naar ervaren trekkerchauffeurs. De werkzaamheden zijn erg divers, afhankelijk van het seizoen en het weer. Je gaat onder andere bezig met grondbewerking, zaaien, maaien, mest rijden, injecteren, het inkuilen van gras en oogstwerkzaamheden.

De agrarische sector kent piekperiodes waardoor er in een korte tijd heel veel werk verricht moet worden. Je maakt dan extra lange dagen. De rustige periodes zijn een mooie gelegenheid voor schoonmaakwerkzaamheden en het plegen van onderhoud aan machines.

Heb jij een T rijbewijs en al relevante werkervaring bijvoorbeeld als loonwerker? Wij komen graag met jou in contact! Het aantal uren en werktijden zijn in overleg. Het loon ligt tussen €10,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een T rijbewijs
> je bent bekend met de moderne trekkers
> je bent flexibel en je hebt geen 9-5 mentaliteit

Enthousiast geworden? Stuur dan spoedig jouw sollicitatie met cv naar ons toe! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via