Vacature: Werkvoorbereider koeltechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €13,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 105043

Over de functie

Vanwege de drukte en groei bij onze opdrachtgever zijn we op zoek naar werkvoorbereider koeltechniek. Heb jij ervaring als werkvoorbereider in de installatiebranche en verdiep jij je graag in de wensen van de klant? Dan ben jij de werkvoorbereider die we zoeken!

Aan de slag als werkvoorbereider is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten, maar ook door de verwachting van de klant. Zij verwachten dat hun gebouwen te allen tijden optimaal functioneren. Je zorgt binnen het beheer & onderhoudsproces ervoor, dat marktconforme prijsopgaves conform klantafspraken bij de klant aangeboden worden, dat je de klantvraag begrijpt en deze vertaalt naar een technisch goede oplossing. Je bent creatief in het bieden van oplossingen en je bent in staat om tot een realistische calculatie te komen.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
> het uitwerken van de storingsbronnen
> het bijhouden van de registraties in het systeem
> het maken van calculaties en offertes
> het voorbereiden en uitwerken van koelprojecten binnen begroting en tijdsbestek
> het uitwerken en engineeren van projecten

Je komt te werken in een prettige en gezonde werkomgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uitlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie. Het betreft een fulltime functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een bruto uurloon tussen de €13,- en €18,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde mbo of hbo opleiding installatietechniek
> je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
> je werkt gestructureerd en nauwkeurig
> goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Abiant Techniek op 050 – 2060200.

Deel deze vacature via