Vacature: Lasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is het lezen van een technische tekening voor jou geen probleem? Heb jij verder ervaring met het gebruik van een MIG/ MAG lasmachine en kun je goed zelfstandig werken? Dan wil jij deze vacature niet missen! Voor diverse opdrachtgevers in de provincie Friesland zijn wij op zoek naar lassers.

Voor onze opdrachtgevers in Friesland zijn we doorlopend op zoek naar kandidaten die als lasser aan de slag willen. Het wordt jouw taak om stalen wapeningselementen samen te stellen. Deze worden vanuit een ander deel van de werkplaats aangeleverd. Je gebruikt jouw technische achtergrond en kennis om de technische tekening precies na te maken in de praktijk. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je een technische tekening moet lezen. Het samenstellen van de stalen elementen doe je door middel van hechtlassen (MIG/ MAG) op een speciaal daarvoor bedoelde mal. De door jou gemaakte wapeningselementen worden later gebruikt in betonconstructies.

Als lasser kan je fulltime aan de slag. Het salaris voor deze functie ligt tussen €12,- en €16,- bruto per uur. Het precieze loon hangt af van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt een technische MBO- opleiding afgerond
> je kunt technische tekeningen lezen
> je hebt enige laservaring (MIG/ MAG)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser? Wij komen graag met jou in contact! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via