Vacature: Leerling fitter

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104454

Over de functie

Ben jij handig en heb je technisch inzicht? Wil jij graag aan de slag in de grond- weg- en waterbouw als grondwerker en doorgroeien tot een functie als pijpfitter? Dan is dit misschien wel de functie die je zoekt! Wij zoeken een leerling pijpfitter.

Voor een groot familiebedrijf gevestigd in Noord-Nederland zijn wij opzoek naar een (leerling) fitter.
Als leerling fitter begin je in de rol van grondwerker en assisteer je de monteurs en de kraanmachinist bij het graven van sleuven en bij andere grond- en leidingwerkzaamheden. Tussen de bedrijven door volg je verschillende cursussen om uiteindelijk als volwaardig fitter aan het werk te kunnen. Wij zoeken iemand die het belangrijk vindt om nauwkeuring en volgens kwaliteit- en veiligheidsnormen aan de slag te gaan.

Uiteindelijk ga je als volwaardig fitter aan het werk. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, leggen en verbinden van gas- en waterleidingen. Daarnaast behoort het saneren, het vernieuwen en het uitvoeren van reparaties van de leidingen tot je werkzaamheden. Voor deze functie deins je niet terug voor een Nederlands regenbuitje!

Bij goed functioneren is dit een baan voor langere periode. Heb je al ervaring als pijpfitter? Ook dan komen wij graag met jou in contact. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en bedraagt tussen €10,50 en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA- certificaat (of bereid deze te behalen)
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent gemotiveerd om tijdens- en na werktijd cursussen te volgen
> het is een pre wanneer je een technische opleiding hebt afgerond

Herken jij jezelf in de functieomschrijving en wil je opgeleid worden tot fitter? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via