Vacature: Hoogwerkerchauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €12,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 104172

Over de functie

Heb je geen hoogtevrees en ben je graag aan het werk in de buitenlucht? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving Eelde? Wij hebben dé baan als hoogwerker chauffeur!

Voor een opdrachtgever in de omgeving Eelde zijn we op zoek naar hoogwerkerchauffeur. Je houdt je daarnaast bezig met glazenwassen. Met de hoogwerker kun je overal goed bij. Het werk is niet altijd in de buurt. Je bent bereid ergens te overnachten wanneer dat nodig is.
Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat, houdt zich bezig met het reinigen van productielocaties, gebouwen en glazen. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke speerpunten voor het bedrijf. De ideale kandidaat wordt omschreven als een flexibel persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je moet zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren.

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Je salaris is volgens de Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf-cao en ligt tussen €12,- en €14,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een rijbewijs CE
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je hebt bij voorkeur ervaring als glazenwasser
> goede beheersing van de Nederlandse taal

Spreekt het jou aan om als hoogwerkerchauffeur en glazenwasser aan de slag te gaan? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via