Vacature: CNC operator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €11,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 105062

Over de functie

Heb jij technisch inzicht en ben je goed in het lezen van bouwtekeningen? Ben je op zoek naar een fulltime functie waarin je deze kwaliteiten optimaal kunt benutten? Dan is deze vacature voor CNC operator net wat voor jou!

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat houten bekistingen en mallen maakt voor de prefab betonindustrie. Deze mallen worden gemaakt van hout, staal of een combinatie van beide. Het is jouw taak om de CNC machine in te stellen en te bedienen zodat de materialen op de juiste manier verwerkt worden. Om de machine goed in te kunnen stellen is het van belang dat jij een technische tekening kan lezen en vertalen naar de machine.

De mallen die jij als CNC operator maakt, worden later gebruikt om beton in te gieten. Op deze manier worden betonproducten voor allerlei projecten in de bouw gemaakt kunnen worden. Een minimale afwijking in de omvang van een mal kan voor grote problemen zorgen op de bouwplaats. Het is daarom erg belangrijk dat je op de millimeter precies werkt en de instructies voor de bekistingen zeer nauwkeurig opvolgt.

Het bedrijf waar je gaat werken is een familiebedrijf met korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Vakmanschap, precisie en een eindproduct van hoge kwaliteit, dat is waar het bedrijf voor gaat. Ondanks de ambities en het professionele imago van het bedrijf is er wel ruimte voor humor.

Deze vacature staat open voor een fulltime dienstverband met kans op een vast contract bij wederzijds goed bevallen. Het loon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring en zal tussen €11,- en €16,- bruto per uur zijn.

Functie-eisen

> je hebt een mbo opleiding richting techniek afgerond
> je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen
> je hebt kennis van, en bent handig met, gereedschappen
> ervaring met Autocad, Alphacam en Inventor is een pre

Sluit deze vacature aan bij jouw kwaliteiten en houd je van een functie met verantwoordelijkheid? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via