Vacature: bbl leerling mechatronica

  • Salaris Tussen € 5,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Onze opdrachtgever, die gespecialiseerd is in afsluitboomkasten, is op zoek naar een leerling mechatronica. Heb jij affiniteit met mechatronica en wil je je graag verder ontwikkelen? Dan is deze functie net wat voor jou!

In de functie van leerling monteur houd je je bezig met de montage van het mechanische deel van de afsluitboominstallaties en het elektrische. Het elektrische deel omvat met name het samenstellen en opbouwen van besturingskasten. Hierbij plaats je alle componenten in de besturingskast en sluit je de bedrading aan.

De opdrachtgever waarvoor je komt te werken werkt vanuit Groningen is specialist op het gebied van afsluitboomkasten. Deze worden zelf ontwikkeld en geproduceerd voor klanten over de hele wereld.

Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Het bruto uurloon is tussen de €5,- en €11,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde vmbo opleiding
> je hebt affiniteit met mechatronica
> je volgt op dit moment een mbo opleiding mechatronica of bent bereid deze te volgen

Ben jij de leerling mechatronica die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met uitzendbureau Techniek op het telefoonnummer 050 206 02 00 of via techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via