Vacature: Bezorger

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 104195

Over de functie

Ben jij handig met de installatie van bedden, lampen en allerlei andere woonaccessoires? Vind je het daarnaast leuk om met een bestelbus op pad te zijn en klanten blij te maken met hun bestelde producten? Dan ben jij misschien wel de bezorger die wij zoeken!

Voor een meubelzaak in de omgeving van Roden zoeken we een enthousiaste en klantvriendelijke persoon die het team komt versterken. We zoeken iemand die in de omgeving woont. Als vertegenwoordiger van het bedrijf ben je 1 dag per week onderweg om producten af te leveren bij klanten in de omgeving. De werkdagen zijn in overleg. Naast het bezorgen van de bestelde producten lever je op vakkundige wijze service door de producten bij klanten te installeren. Het kan hierbij gaan om de installatie van bedden, boxsprings, lampen en andere accessoires. Enig technisch inzicht en kennis van elektra komen hierbij goed van pas.

Het betreft een functie voor 1 à 2 dagen in de week, dit zal doorgaans sowieso de vrijdag zijn. Het bruto uurloon is tussen de €10,- en €12,- , afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent representatief
> je bent klantvriendelijk

Ben jij de bezorger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via