Vacature: Stratenmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104273

Over de functie

Wil jij een steentje bijdragen aan het aanleggen van de mooiste straten en wegen? Kun je goed samenwerken en stoor jij je niet aan het wisselvallige weer wat we in Nederland kennen? Dan zoeken wij jou als stratenmaker!

Als stratenmaker help je met het aanleggen en onderhouden van straten en wegen. Het werk is echter veel complexer dan enkel de bestrating aanleggen. Er gaat behoorlijk wat voorbereidend werk aan vooraf zoals het gereed maken van de ondergrond. Wanneer de kwaliteit van de ondergrond niet optimaal is, wordt de kwaliteit van het straatwerk hier door belemmerd. Als stratenmaker dien je dus zorgvuldig te werken. Je verricht daarbij de volgende werkzaamheden:
> aan- afvoeren materiaal
> stenen leggen
> glad strijken zandbed
> voegen vol zand vegen
> Aantrillen van stenen/tegels
> op maat maken stenen/tegels

Het gaat om fysiek zwaar werk maar je moet ook goed kunnen rekenen om te bepalen hoeveel materiaal je ongeveer nodig hebt. Daarnaast is het handig wanneer je beschikt over ruimtelijk inzicht omdat alle stenen precies in elkaar moeten passen en stenen daarom ook gesneden moeten worden.

Het gaat niet altijd van een leien dakje en ook de wisselingen in het weer kunnen soms voor tegenslagen zorgen. Maar waarom zou je dan toch als stratenmaker willen werken? Simpel. Het is altijd beregezellig op de bouw. Je werkt in een team, helpt elkaar waar nodig en er wordt gewerkt met een flinke dosis humor en plezier.

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar stratenmakers. Samen met jou gaan we kijken welke werkzaamheden jou aanspreken en welke baan het beste bij je past! Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt tussen €10,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

> je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze op korte termijn te behalen
> je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
> bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan in het vak van stratenmaker

Ben jij een van de stratenmakers waar wij naar zoeken? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen.

T: 050 206 00 92
E: vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via