Vacature: Productiemedewerker snijmatten

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Salaris Tussen €10,- en €12,- per uur
  • Vacaturenummer 105079

Over de functie

Kan jij je goed concentreren? Ben je graag fysiek bezig en ben je op zoek naar een parttime baan? Dat komt goed uit. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Joure zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Wil je weten wat deze functie precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Onze opdrachtgever produceert transparante, flexibele snijmatten die dienen als bescherming van een tafelblad. Deze matten worden geproduceerd voor bedrijven groot en klein, wereldwijd.

De snijmatten worden besteld op de website. Het gaat hier echter niet om standaardmaten, iedere klant geeft specifieke maten door. Omdat alle klanten maatwerk bestellen, verschillen de afmetingen van de te snijden matten per bestelling. Je moet dus erg geconcentreerd kunnen werken en goed opletten dat je de juiste maten snijdt. Het snijden van de matten gebeurt deels met de hand en deels machinaal. Naast het op maat maken van de matten, maak je de bestellingen verzendklaar. Je zorgt ervoor dat de producten in handzame pakketten bezorgd kunnen worden.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die van aanpakken weet. Als je ook nog spierballen hebt, komt dit goed van pas. Het werk kan best zwaar zijn. De functie is ontstaan vanwege groei in het bedrijf. Er is op dit moment werk voor circa 16 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen. Op termijn kan je in de komende jaren groeien naar 32 uur per week. De werktijden zijn onregelmatig.

De verdiensten voor productiemedewerker liggen tussen €10,- en €12,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

Om als productiemedewerker aan de slag te gaan heb je geen specifieke opleiding of werkervaring nodig. Als je van aanpakken weet, nauwkeurig en zorgvuldig kunt werken, komen wij graag met jou in contact!

Enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via