Vacature: Medewerker boomzagerij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met hout te werken en om te helpen bij alle mogelijke werkzaamheden rondom een houtzagerij. Ben jij uit het juiste hout gesneden voor de functie van medewerker boomzagerij?

Het bedrijf waar je komt te werken is er één met al meer dan 30 jaar ervaring met het kappen en snoeien van bomen en is gevestigd in de omgeving van Marum. Op dit familiebedrijf werk je samen met ongeveer 6 collega’s. In de boomzagerij worden planken en balken in verschillende maten en lengtes gezaagd tot een maximale lengte van wel 11 meter. Al het zaaghout waarmee wordt gewerkt is afkomstig uit onze eigen (Nederlandse) bossen.

Naast je werk als houtzager help je waar nodig met de verkoop van de door het bedrijf gemaakte houtproducten. Je vindt het dus leuk om klanten op een nette manier te helpen en vindt het geen probleem om hen te helpen met afrekenen.

Op reguliere werkdagen ben je veelal in de werkplaats van het bedrijf aanwezig. Af en toe komt het ook voor dat je op locatie bij bijvoorbeeld klanten aan het werk bent. Je werkt als boomzagerij medewerker ongeveer 40 uur per week waarbij jouw werktijden tussen 07:30 en 16:30 liggen. Op basis van de cao Hoveniersbedrijf liggen jouw verdiensten tussen de €10,- en €15,- bruto per uur.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van je VCA- certificaat
  • je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
  • je bent in het bezit van een motorkettingzaag certificaat

Ben jij de medewerker boomzagerij die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via