Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie of een leuke bijbaan en ligt jouw ervaring en interesse in de veehouderij? Dan komen we graag met jou in contact! Bij verschillende melkveebedrijven in de regio Scheemda zoeken wij namelijk melkers.

De melkveehouderijen in de regio staan te springen om enthousiast en gemotiveerd personeel voor op de melkveehouderij. Een aantal ochtenden en/of middagen per week melk jij een kleine(re) of grote(re) koppel koeien bij één of meerdere opdrachtgevers in de buurt van Scheemda. Naast werkzaamheden als melker kun je met jouw agrarische ervaring ook breder worden ingezet. Ook taken zoals het opsluiten van koeien in de wachtruimte en boxen schoonmaken behoren tot jouw werkzaamheden. In overleg met de betreffende opdrachtgever kunnen daar extra werkzaamheden bijkomen.

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal. Het kan voorkomen dat je de ochtendmelkbeurten voor je rekening neemt. Daarom is het van belang dat je met eigen vervoer op locatie bij de opdrachtgever kunt komen.

Dit werk staat open voor zowel oproepkrachten als voor langdurige functies. Heb je dus naast je studie of ander werk nog tijd over voor wat werkzaamheden, dan kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken!

Functie-eisen

• je hebt werkervaring op een melkveehouderij
• je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren
• je kunt met eigen vervoer bij de opdrachtgever komen.

Ben jij de melker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via