Vacature: Bouwkundig tekenaar/engineer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €15,- en €21,- per uur
  • Vacaturenummer 104179

Over de functie

Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende rol als bouwkundig tekenaar/engineer in een dynamische organisatie? Wil jij internationale contacten samen laten gaan met technisch gevarieerde projecten in een markt waar Nederland wereldwijd de absoluut leidende rol heeft verworven? Dan is deze rol als bouwkundig tekenaar/engineer wellicht precies wat je zoekt!

Als bouwkundig tekenaar/engineer verzorg je het ontwerp en tekenwerk voor de bouwprojecten. In voorkomende gevallen ontwerp je ter ondersteuning van de verkoop.

In overleg met de projectleider maak je bestektekeningen, ontwerp- en detailtekeningen voor staal constructies, funderingen en vloeren, rioleringen, sandwich panelen bouw en diverse inrichtingen voor de projecten. Je werkt samen met 3 tot 4 collega tekenaars aan productie- en project tekeningen. Voor toeleveranciers maak je ook productie tekeningen. Omdat zij tevens Turn Key projecten realiseren krijg je ook te maken met HVAC en elektra installaties en hieraan gerelateerd tekenwerk. Het bedrijf biedt je de mogelijkheid om alles in deze disciplines te leren en je hierin te ontwikkelen. Als bouwkundig tekenaar/engineer sta je dicht bij de productie van de onderdelen en de realisatie van verscheidene projecten. Je onderhoudt contact met toeleveranciers en klanten. Ook draag je zorg voor de het op de juiste manier vastleggen en archiveren van projecten en de organisatie van het tekenwerk.

Ervaring met de pakketten Autocad en/of Inventor, het ERP pakket Isah en het programma Vault-professional voor configuratiemanagement zijn geen harde eisen, maar komen handig van pas in deze functie. Wanneer je de Duitse taal goed kan schrijven en spreken is dat ook mooi meegenomen.

Wij bieden je een fulltime, veelzijdige en verantwoordelijke functie. Bij wederzijds goed bevallen is er kans op een vast contract. Je komt te werken in een team van enthousiaste en betrokken collega’s met volop groei en ontwikkelmogelijkheden. Het bruto uurloon is tussen de €15,- en €21,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• je hebt werkervaring in een soortgelijke rol
• je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding richting bouwkunde of werktuigbouw
• je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
• je kan goed werken met het programma Revit

Is deze rol als bouwkundig tekenaar / engineer jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Marieke Kerkhof, adviseur techniek bij Abiant Werving en selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91 of mailen naar mkerkhof@abiant.nl.

Deel deze vacature via