Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen €9,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en wil je graag fulltime aan de slag? Dan is de functie logistiek medewerker misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag bij een pluimveeverwerkingsbedrijf dat gebruikmaakt van moderne en hygiënische verwerkingsmethoden. Verse hele kip en kipdelen worden dagelijks geconditioneerd aangeleverd in binnen- en buitenland.

Als logistiek medewerker ga jij aan de slag met het ompakken en verpakken van pakketten en dozen en functioneer je als het ware als orderpicker binnen dit bedrijf. Ook kan het voorkomen dat je af en toe de diepvries in moet om spullen te pakken. Je deinst dus niet terug voor wat kou en bent verder in staat om veel te tillen tijdens je werk.

Je werkt fulltime dagdiensten van maandag tot en met vrijdag en kunt zelfstandig werken. Door wisselende drukte kan het voorkomen dat de startdatum voor de functie nog even op zich laat wachten. Dit wordt uiteraard in overleg met jou bepaald. Wanneer je aan de slag gaat bieden we jou werk voor langere tijd en de salariëring zal volgens de cao Pluimveeverwerkende industrie. Dit zal liggen tussen de €9,- en €11,- bruto per uur.

Functie-eisen

> het is voor jou fysiek mogelijk om tijdens het werk veel te staan en tillen

Ben jij de logistiek medewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via