Vacature: Heftruckchauffeur/ shovelmachinist

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor bedrijven in de omgeving van Spijk zijn we doorlopend op zoek naar heftruckchauffeurs, shovelmachinisten en Bobcat machinisten. Heb jij ervaring met het besturen van (één van) deze machines en ben je daarnaast bereid andere werkzaamheden te verrichtten? Lees dan verder hoe jij aan het werk kunt!

Voor de werkzaamheden word je ondergebracht bij verschillende opdrachtgevers in het gebied rondom Spijk en de Eemshaven. Met behulp van de heftruck verplaats je bigbags, pallets en andere zware lasten. Op de shovel en Bobcat ondersteun je bij opdrachtgevers bij het aanschuiven van graan, zand, grind en nog veel meer. Verder help je collega’s op de werkplaats een handje wanneer dit nodig is.

Het mooiste is dat je zelf invloed hebt op wanneer je aan het werk gaat! Wij benaderen je om je beschikbaarheid te bespreken en op de dagen dat jij beschikbaar bent kun je aan het werk. Omdat deze plaatsen soms lastig te bereiken zijn met het openbaar vervoer beschik je bij voorkeur over een eigen auto waarmee je op de werklocatie kunt komen.

De ideale kandidaat heeft ervaring op een shovel, heftruck of Bobcat. Je bent een harde werker die het geen probleem vindt om ook met andere taken te helpen. Verder ben je flexibel inzetbaar en beschik over een geldig certificaat voor het besturen van (één van) deze machines. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar zal tussen de €10,- en €14,- liggen.

Functie-eisen

• je hebt ervaring met het besturen van een heftruck, shovel of Bobcat
• je bent in het bezit van een certificaat voor de heftruck, shovel of Bobcat
• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Past bovenstaande vacature van chauffeur/ machinist perfect bij jou? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via