Vacature: Senior Allround CNC Verspaner

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij beschikt over een positieve en enthousiaste instelling en je hebt belangstelling voor de techniek. Herken jij jezelf? Bekijk dan snel de vacature!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Dokkum zijn we op zoek naar een allround senior CNC verspaner. Als CNC verspaner ben je verantwoordelijk voor de productie van een aantal artikelen. De CNC-draaier vervaardigt (onderdelen van) producten van ferro- of non-ferromaterialen, door middel van verspanende bewerkingen die met CNC-draaibanken worden uitgevoerd. Jij bent een pragmatisch programmeur die over een analyserend vermogen beschikt om de wensen van de klant om te zetten in een concrete programmering.

Jij fungeert als kennisbank voor minder ervaren werknemers en als technisch klankbord voor de directie. Je werkt mee aan de verbetering van de efficiency in de organisatie door te zoeken naar verbetering en bij te dragen aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Je begrijpt daarnaast ook dat een hoge mate van efficiency de winstgevendheid ten goede komt en dat dit een belangrijke drijfveer is voor verdere groei en ontwikkeling van de onderneming en haar medewerkers.

De opdrachtgever waarvoor je komt te werken is actief in de productie van (zeer) kleine onderdelen voor de medische-, defensie en algemene machinebouwindustrie. Kernonderdeel van de producten van de opdrachtgever is "Kwaliteit."

De ideale kandidaat is een georganiseerde operator met goede sociale vaardigheden. Je hebt een positieve en enthousiaste instelling, straalt rust en vertrouwen uit, en je bent toegankelijk voor alle medewerkers. Daarnaast herken jij jezelf in de kenwaarden: kwaliteit, netheid en leveringsbetrouwbaarheid. Het salaris voor deze functie ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur. Het precieze uurloon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je beschikt over minimaal een MTS opleiding
> je beschikt over minimaal 10 jaar werkervaring als operator
> je beschikt over werkervaring in een productieomgeving
> je beschikt over enige ervaring in CNC machine instellingen

Zie jij jezelf aan de slag gaan als senior CNC verspaner? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via