Vacature: Schoonmaker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Friesland
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij hebt oog voor detail en je houdt de boel graag spik en span. Een goede schoonmaakklus ga je niet uit de weg en daarnaast ben je flexibel inzetbaar. Ben jij de persoon die wij omschrijven? Dan pas je perfect bij de functie van medewerker schoonmaak die wij beschikbaar hebben.

In verschillende regio’s in Friesland zijn wij per direct naar versterking op zoek, namelijk in Grou, Bolsward, Franeker, Leeuwarden, Heerenveen. Woon je dus in de omgeving van één van deze plaatsen en heb je enige ervaring als interieurverzorger? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus en sanitair. Met eigen vervoer of met een auto van de zaak bezoek je de verschillende schoonmaakadressen in de buurt.

Alle beschikbare functies zijn parttime en dus prima te combineren met andere activiteiten. Voor de functie in Franeker zoeken wij iemand die van maandag tot en met vrijdag van 16:45 tot 18:00 uur beschikbaar is. De overige beschikbare functies zijn voor een omvang van tussen de 2 en 32 uren per week. In deze functies werk je overdag tussen 10:00 en 14:30 uur. Wel is enige flexibiliteit in de dagen gewenst, maar uiteraard wordt de planning per week tijdig met jou overlegd.

Het salaris voor schoonmaakmedewerker wordt bepaald op basis van cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kan een richtlijn aanhouden van €9,- tot €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B
• je bent flexibel inzetbaar

Ben jij de schoonmaakmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via