Vacature: Magazijnmedewerker landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen €11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voel jij je helemaal thuis in een omgeving met tractoren, bemesters, ploegen en andere landbouwapparatuur? Dan is deze baan als magazijnmedewerker bij een landbouwmechanisatiebedrijf dé functie die jij zoekt!

Je gaat werken in het magazijn van een landbouwmechanisatiebedrijf dat is gevestigd in het noorden van de provincie Groningen. Het bedrijf levert machines als trekkers en kranen, maar ook apparatuur voor grondbewerking, gewassenbescherming en bemesting. Naast de machines worden ook services ter reparatie en de levering van losse onderdelen verzorgd. En met dit laatste ga jij je als magazijnmedewerker bezighouden.

Om bestelde onderdelen uit het magazijn zo snel mogelijk te kunnen leveren ga jij aan de slag als orderpicker. Je onthoudt de juiste ordernummers en snelt het magazijn door om alle onderdelen bij elkaar te verzamelen. Bij verzending en ontvangst van de goederen zorg je ervoor dat alle goederen op de juiste manier worden in- en uitgeboekt in het systeem. Verder zorg je ervoor dat het magazijn netjes op orde blijft. Ervaring als magazijnmedewerker is geen vereiste voor deze functie. Belangrijk is het vooral dat jij je nauw verbonden voelt met de agrarische sector en de machines die in deze wereld gebruikt worden. Merknamen als New Holland, Amazone en Dücker komen jou dus zeker niet onbekend voor!

Met meer dan 20 medewerkers kent het bedrijf een gemoedelijke sfeer. Er is ruimte voor een leuk gesprek en de communicatie met collega’s verloopt via korte lijnen. Jouw salaris als magazijnmedewerker ligt tussen de €11,- en €15,- bruto per uur op basis van de cao Metaal en Techniek. De uiteindelijke hoogte wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd en ervaring. De functie staat in elk geval open tot het einde van dit jaar. Daarna zal er samen bekeken worden of er ruimte is voor verlenging van het dienstverband.

Functie-eisen

> je hebt enige affiniteit met (landbouw)mechanica
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (pre)
> je bent fulltime inzetbaar

Ben jij de gemotiveerde magazijnmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via