Vacature: Allround loonwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij het liefst de hele dag in de buitenlucht bezig en vind jij het prachtig om moderne landbouwmachines te besturen? Ben je daarnaast op zoek naar veel afwisseling in je werk? Word dan loonwerker in de buurt van Spijk!

Als loonwerker heb je ervaring met het rijden op de trekker of met het werken op verschillende kranen. Je bent flexibel inzetbaar, want in de piekperioden kunnen de werkdagen langer zijn. Je gaat aan de slag bij een echt familiebedrijf dat al bijna 40 jaar actief is in het loonwerk. In totaal werken er circa 5 tot 10 medewerkers. Er heerst een nuchtere en open sfeer.

Gedurende jouw werkdag kun je te maken krijgen met taken als het uitrijden van drijfmest en vaste mest, sleepslangwerk, (klepel)maaien, schudden, harken en inkuilen van gras. Verder verricht je dumper werkzaamheden, ga je balen persen en/of wikkelen, kuilbulten aanrijden, verricht je oogstwerkzaamheden en doe je tot slot onderhoudswerk aan machines. Kortom; een zeer veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde zal zijn!

De beschikbare van loonwerker is fulltime en je kunt per direct aan de slag. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want in de piekperioden kunnen de werkdagen lang zijn. Het loon ligt tussen €11,- en €14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs T
• je beschikt over een geldig VCA- certificaat
• je hebt aantoonbare werkervaring als loonwerker

Wil jij binnenkort al aan de slag als loonwerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via