Vacature: Chauffeur kipper

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Sappemeer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij ervaring als C- chauffeur en lijkt het je geweldig om op verschillende klussen in de wegenbouw te rijden? Lees dan verder welke functie van kipper chauffeur wij per direct voor je beschikbaar hebben.

Onze opdrachtgever is als bedrijf actief in de het transport en grondwerken. In de wegenbouwsector bieden zij transportservice als het gaat om het vervoer van grondstoffen zoals zand, grind, stenen en afvalt. Als chauffeur rijd jij dus bijvoorbeeld rond met verschillende soorten zand, grind en restafval van asfalt die bedoeld voor of afkomstig zijn van wegenbouwprojecten. Vanaf verschillende locaties in de provincie Groningen haal jij de producten op, om ze vervolgens naar locaties in het noorden van Nederland te brengen. Het laden en lossen die je met behulp van collega’s die op locatie aan het werk zijn.

Bij voorkeur ben je als chauffeur op de kipper trailer per direct beschikbaar. In deze functie ben je veelal van maandag t/m vrijdag onderweg en rijdt dan op een moderne auto met een 8x8 of 8x10 trailer. Je wordt fulltime ingepland maar hebt er geen problemen mee als je eens moet overwerken.

Het salaris wordt in overleg met jou bepaald en hangt samen met jouw ervaring als chauffeur. De hoogte van het salaris ligt in elk geval tussen de €11,- en €15,- bruto per uur. Je kunt bij dit bedrijf meteen voor langere tijd aan het werk. Dit is dus een mooie kans op een langdurig dienstverband!

Functie-eisen

• je beschikt over rijbewijs C en Code 95
• je bent in het bezit van een VCA- certificaat
• je hebt aantoonbare ervaring als chauffeur

Ben jij de kipper trailer chauffeur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via