Vacature: Meewerkend (assistent) bedrijfsleider melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Finsterwolde
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Jij voelt je helemaal thuis in de wereld van de biologische melkveehouderij. Door jouw passie en werkervaring op dit gebied zijn hedendaagse ontwikkelingen jou niet vreemd en met jouw ondernemende houding weet je zelfstandig werk te leveren. Heb je de ambitie om je de komende jaren door te ontwikkelen in deze sector? Dan ben jij wellicht de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Het biologisch melkveebedrijf Reinaheerd waar jij gaat werken ligt in de regio Oldambt. Het bedrijf heeft 170 melkkoeien en 130 stuks jongvee. De omvang van het bedrijf is ca 200 hectare, waarvan ca 80 hectare buitendijkse kwelder. Samen met jouw collega’s wordt jouw rol het zelfstandig verzorgen van het melkvee. Denk hierbij o.a. aan het melken, voeren, verzorgen van het jongvee. Daarnaast verzorg je wanneer nodig de bijbehorende administratie. Tevens houd jij je bezig met andere voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Je bent iemand die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling. Door jouw ervaring met melkvee heb je hier dan ook een eigen visie op.

Je krijgt in deze functie veel verantwoordelijkheden en dit is iets wat bij jou past. Als (assistent) bedrijfsleider trek je verantwoordelijkheden naar je toe en pak je de werkzaamheden zelfstandig op. Ook heb je zelf een visie op ontwikkelingen en kansen die zich in deze markt voordoen. Je overlegt en denkt hierover met adviseurs en de eigenaar. De beloning en inschaling vindt plaats overeenkomstig de cao Productiegerichte Dierhouderij.

Functie-eisen

• je beschikt over hbo werk- en denkniveau
• je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, met passie voor melkvee
• je vindt het een uitdaging om met je theoretische kennis en praktische vaardigheden nieuwe ontwikkelingen te onderzoeken en in gang te zetten
• je bent flexibel en toont initiatief
• je hebt een sociale, collegiale werkhouding en bent communicatief vaardig

Beschik jij over de juiste competenties en ben je klaar om je te ontwikkelen tot sleutelkracht bij dit melkveebedrijf? Solliciteer dan gelijk! Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597-591115 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via