Vacature: Inpakmedewerker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een collegiale, harde werker die graag fulltime aan het werk wil? Lees dan hier waar wij per direct op zoek zijn naar een inpakmedewerker en misschien kun jij binnenkort al beginnen met werken!

Het bedrijf waar jij gaat werken is gevestigd in de buurt van Leek en verwerkt op grote schaal verse kipproducten. Per direct zijn wij op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker die het team komt versterken. In deze functie sta je aan de lopende band en pak je de verse kipdelen in dozen in. Wanneer de dozen vol zijn weeg je ze af en zet je ze in een krat. Je gaat hierbij precies te werk.

Je bent je ervan bewust dat je in een productieomgeving met voedingsproducten werkt, dus je gaat op hygiënische wijze te werk. Je neemt hierin zelf het initiatief en zorgt ervoor dat de werkvloer er netjes uit ziet. Ook zorg je er met jouw collega’s voor dat er constant voldoende lege kratten en dozen klaarstaan om de kipdelen in te leggen.

We bieden jou een functie waar voldoende ruimte is om tijdens het werk een praatje te maken met je collega’s. Dit zorgt voor een goede werksfeer. Je werkdagen zijn bij dit bedrijf mooi overzichtelijk en regelmatig; je werkt namelijk van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur. Als inpakmedewerker verdien je een salaris van tussen de €9,- en €10,- bruto per uur (o.b.v. 21 jaar en ouder).

Functie-eisen

• je bent woonachtig in de omgeving van Leek
• je bent fulltime beschikbaar
• ervaring met productiewerk is een pre

Ben jij de fanatieke inpakmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via